Zonnekracht 2012


Na de informatie avond over zonnestroom in t Buurtschapshuus op 11 september 2012  zijn we met een groep van 4 geinteresseerde buren verder gegaan met keukentafelsessies Zonnekracht.

We hebben samen besproken wat de wensen en vragen zijn, en uiteraard de verschillende mogelijkheden doorgelopen. Na  enkele nuttige en gezellige avonden was het voor 2 buren duidelijk , zij hebben inmiddels samen 30 zonnepanelen met een gunstige  prijs - kwaliteit verhouding besteld bij een expert in de regio. 

Deze zullen geplaatst worden eind dit jaar of in de eerste maanden van het komend jaar.  

En hier zijn ze!

    

De andere buren hebben ivm verschillende omstandigheden hun concrete acties naar volgend jaar opgeschoven, maar aangegeven dat van dit uitstel geen afstel zal komen, ppppff gelukkig! ;-)

Voor wie ook overweegt om te kiezen voor blijvend minder energiekosten,  grotere onafhankelijkheid, en /of een gunstige bijdrage aan het klimaat wil leveren;

Bel mij even dan help ik u graag verder. Ik kan u ook in contact brengen met  de  "ervaringsdeskundigen" in de buurt opdat u bij hen kunt navragen of zelf kunt gaan kijken hoe het allemaal in zijn werk gaat en uiteraard horen hoe het bevalt.  Ook zij helpen u graag verder!
met zonnige groet,

Saskia Neijland

06-23379111

P.S. nogmaals voor de duidelijkheid; ik doe dit vanuit mijn behoefte een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van de samenleving, ik heb geen enkel  belang bij welke zonnepanelen verkopende partij dan ook.