Sportverkiezingen op vrijdag 5 april

Wie verdient een podiumplaats op de Sportverkiezing Oude IJsselstreek?

Op vrijdag 5 april om 19.30 uur vindt op het DRU Industriepark Sportverkiezing Oude IJsselstreek plaats.  

Sporters en sportteams zetten uitstekende resultaten neer. Daarnaast zijn er mooie initiatieven opgestart die aandacht verdienen. Tijdens de Sportverkiezing Oude IJsselstreek krijgen sporters en initiatieven een mooi podium. Wie draagt u aan voor een podiumplaats?

Categorieën
De prijzen worden uitgereikt voor Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en Unieke Sporter van het jaar. Daarnaast wordt de Sportpromotieprijs uitgereikt en vindt de huldiging van de sportkampioenen van 2023 plaats. Initiatieven en sporters die tussen 1 januari 2023 en 31 december 2023  een bijzondere prestatie hebben geleverd kunnen worden voorgedragen voor de Sportverkiezing Oude IJsselstreek.

Aandragen kandidaten
Vindt u ook dat een sporter(s) of sportinitiatief een podium verdient? Zet deze dan in het zonnetje door hem of haar aan te dragen voor de Sportverkiezing Oude IJsselstreek. Uiteindelijk zal de vakjury drie kandidaten in vijf categorieën nomineren die op 5 april  kans maken op één van de vijf titels. Het aandragen van kandidaten is mogelijk tot 31 maart 2023. Wees er dus snel bij!

Iemand aandragen of meer weten over de Sportverkiezing Oude IJsselstreek? Kijk dan op www.sportverkiezing-oij.nl.  

Noteer 5 april 2024 alvast in uw agenda en zorg dat u er bij bent!