Vrijwilligersvergadering

Hallo allemaal,

Afgelopen vrijdag 18 Maart zijn we met de vrijwilligers die zich hadden opgegeven bijeengekomen bij de firma Bruggink.
Deze avond was voor ons als stichting bedoeld om enig inzicht te krijgen in welke taken de vrijwilligers willen verrichten en hoe vaak men dat wil doen.

Ondanks een aantal afmeldingen zijn er toch een hoop mensen geweest die aan onze oproep gehoor hebben gegeven, waarvoor dank.

Na het inventariseren van alle aanmeldformulieren kunnen wij stellen dat we voor bijna alle commissies voldoende mensen hebben, alhoewel er natuurlijk altijd nieuwe aanmeldingen welkom zijn.

Helaas geldt dit niet voor het openen-sluiten en de schoonmaakcommissie.

Om de belasting voor eenieder zo klein mogelijk te houden zijn we dringend op zoek naar mensen die zich voor één van deze commissies op wil geven.

Het openen en sluiten van het buurtschapshuus geschiedt op de dagen/avonden dat verenigingen de accommodatie gehuurd hebben. 
We hopen echt dat er nog aanmeldingen komen, zo niet dan zou dit betekenen dat er 3 personen zijn die ieder 9 x per maand moeten sluiten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
 
Ook voor de schoonmaakcommissie zoeken we nog mensen.  Vele handen maken licht werk, en ook hier streven we ernaar niet telkens op dezelfde mensen te moeten rekenen.


Opgave kan hier op de site van Heelwegs Belang.
Na het invullen kunt u deze gelijk versturen naar ons e-mail adres.

Ik hoop U binnenkort te mogen begroeten als vrijwilligers van het buurtschapshuus.
Samen moeten we het doen, en Samen gaat het lukken.

DANK U WEL