Vereniging School- en Volksfeest Heelweg en Omstreken

De volksfeestvereniging zoals we in de volksmond zeggen, organiseert 2 activiteiten, het oranjefeest op Koningsdag en het volksfeest in juni. Het Oranjefeest bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is een groot succes geworden, het feest wordt bij De Radstake gehouden.

De vele vrijwilligers maken er elk jaar weer een mooi feest van; ’s morgens kan er gefietst worden en is er koffie voor diegene die op het grote scherm het Koningspaar willen kijken. In de middag wordt er gestart met activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen, zowel binnen als buiten. De dag wordt afgesloten met een aantal Bingo-rondes voor groot en klein. Elk jaar kiezen ze een goed doel waar de opbrengst van de bingokaarten aan gedoneerd wordt. Elk jaar weer geweldig om te zien hoeveel kinderen enthousiast meedoen, dat betekent dat Heelweg nog springlevend is.

Het Oranjefeest vindt elk jaar plaats op Koningsdag 27 april.

Het volksfeest wordt in de zomer gehouden, aan het begin van de schoolvakantie.Het is een meerdaags feest, vaste onderdelen zijn: toneelavond, openingsavond, vogelschieten, kinderspelen, kermis, dansfeest.Het is elk jaar weer een uitdaging er iets aantrekkelijks van te maken, maar het lukt altijd weer.Sinds 2008 wordt het dansfeest gehouden op zondag, als een soort frühschoppen, het was een probeersel dat geweldig goed uitpakte.

 
 

Bestuur School- en Volksfeestvereniging Heelweg e.o.


Voorzitter : Mark Buunk Te bereiken via voorzitter@svv-heelweg.nl
Secretaris : Mirjam Boomkamp Te bereiken via secretaris@svv-heelweg.nl
Penningmeester : Anja te Pas Te bereiken via penningmeester@svv-heelweg.nl
 

Heeft u adreswijzigingen, vragen, opmerkingen of goede ideeën dan kunt u mailen naar:

secretaris@svv-heelweg.nl

 

De SVV website is hier.