School- en Volksfeest Vereniging Heelweg en Omstreken

Deze vereniging bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die jaarlijks 2 evenementen voor haar leden organiseren.

Het Oranjecomité organiseert op Koningsdag een gezellig samen zijn in zalencentrum De Radstake.

Er zijn gedurende deze dag diverse activiteiten voor de verschillende leeftijdscategorieën. Daarbij denkt De Radstake aan de inwendige mens. Bij mooi weer is het goed toeven op het terras en bij slecht weer hebben we voldoende indoormogelijkheden om er een top dag van te maken, kortom een gezellig feest voor jong en oud!

Het Volksfeestcomité organiseert in juni een spetterend feest voor alle leeftijden. In en rondom het Buurtschapshuus Heelweg wordt het terrein omgetoverd tot een feestlocatie met een aantal attracties en versnaperingskramen. Vast onderdeel is het vogelschieten en een gezellige dansavond met live band. Ieder jaar wordt er geprobeerd te vernieuwen om het feest voor alle leeftijden tot een succes te maken. Het programmaboekje hiervan wordt in mei verspreid onder haar leden.

Ben je nieuw in Heelweg komen wonen, dan nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken tijdens onze evenementen. Voor meer informatie raadpleeg onze website of neem contact op met één van onderstaande bestuursleden.