"Tegel Eruit, Boom Erin" - Een Doorslaand Succes! 

Zoals u weet heeft de gemeente Oude IJsselstreek in samenwerking met het Waterschap Rijn en IJssel de actie ‘Tegel eruit, Boom erin’ op touw gezet. Inmiddels is de aanmelding voor de actie gesloten en zijn de bomen geteld en besteld. Met trots kan de afdeling groen van de gemeente u melden dat de actie een wederom een doorslaand succes is. In totaal zijn er 421 huishoudens die graag een boom willen planten! Bijna hetzelfde aantal als tijdens de actie van november 2021, toen er 422 binnenkwamen. Op 17 maart worden de bomen bij de mensen afgeleverd.

 

Kijk voor meer informatie op: www.oude-ijsselstreek.nl/tegel-eruit-boom-erin

 

Tegelijkertijd wordt er op dezelfde dag bij 6 verschillende basisscholen een boom geplant en bij 8 scholen nestkastjes uitgedeeld. Zo willen we ook de kinderen betrekken en bewust maken van het belang van een groene omgeving. Met hulp van de Bomengroep Oude IJsselstreek  en het Waterschap willen we de dag tot een succes maken.

 

De enorme interesse in de acties geeft maar weer aan dat bomen en groen erg gewild zijn en mensen graag hun tuin en omgeving willen vergroenen.

 

En nu duimen voor weer een groot succes bij de volgende postcodes.